València a 28 d’Octubre de 2015


Benvolgut/da company/a

El passat dia 15 d'octubre, el Comitè Nacional del nostre partit, celebrat a València, va aprovar la creació de la Secretaria general de l'esport del PSPV-PSOE. La creació d'aquesta nova Secretària respon a la voluntat de l'Executiva Nacional de reconèixer la importància adquirida per l'esport i l'activitat física en la nostra societat actual.

L'esport (en sentit ampli) no és solament una manifestació ociosa, espectacle de masses, que també, sinó aquella activitat física tan necessària i que forma part de la nostra vida quotidiana. La nostra visió de l'esport està relacionada amb la seva naturalesa social i així es va reflectir al nostre programa electoral coordinat des del Fòrum de l´esport.

Com a responsable de la Secretaria, la meva il·lusió és la de donar un nou impuls, des del partit, a l'esport a la nostra Comunitat i, per a això compte amb l'ajuda d'un magnific equip de companys i companyes que han estat amb mi, treballant al meu costat en tot aquest temps en el qual hem suportat la decadència d'un govern del PP que ha donat l'esquena a l'esport.

Fa tres anys constituïrem el Fòrum de l'esport, una plataforma participativa encarregada de facilitar la participació ciutadana, assessorar a totes aquelles persones que representen al PSPV-PSOE en les diferents institucions i, també, a aquelles que integrades en el teixit social de l'esport requereixin la nostra ajuda. 

Des d'ací et convidi a contactar i participar en el Fòrum de l'esport, forumesport@pspv-psoe.net , òrgan assessor d'aquesta Secretària en matèria d'esports i que està obert a tots i totes els companys i companyes que tinguen responsabilitat o interès en la promoció de un esport social, per a tots i totes.

En aquets moments en els quals molts companys i companyes estan assumint la responsabilitat de governar els nous ajuntaments, des de la Secretaria i amb el suport del Fòrum volem posar-nos a la seua disposició per a qualsevol consulta o ajuda que precisen, mentre que des de les institucions supramunicipals s'organitza un servei d'atenció als municipis, reclamat per tots i, que naix d'una proposta del nostre programa electoral.

D'altra banda, transmetre-us que el nostre principal objectiu des de la Secretaria, va a ser el de contribuir a l'engegada de les propostes que en el nostre programa electoral venien reflectides i que van ser consensuades amb una gran part de la societat valenciana, constituint-se en aspiracions legítimes del nostre partit per a millorar la societat.

Quedant a la teua disposició i amb el desig de poder compartir amb tu aquesta nova etapa il.lusionant que ens brinda la història, rep una cordial salutació.




Jeannette Segarra
Secretaria General d’Esports

Ejecutiva del Comité Nacional del PSPV-PSOE


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog