JORNADA: ELS VALORS QUE ENS UNEIXEN EN L'ESPORT



Diàleg de polítiques esportives de la ciutat de Valencia
DIA:                19 de febrer 2015
LLOC:            Seu del PSPV-PSOE (C /. Blanqueries, Nº 4) València
Sala "Ernest Lluch"
HORARI:         dijous de 19.00 a 21.00 h.

OBJETIU de LA JORNADA:

Ø  Debatir sobre la situació actual de l'esport a la ciutat de Valencia.

Ø  Iniciar el treball de reflexió i debat, centrat en l'horitzó de les properes eleccions locals, per elaborar una proposta programàtica del compromís amb la societat de Valencia.

Ø  Contactar amb el món de l'esport, recollir les seves propostes, denunciar situacions injustes i proposar solucions a problemes, des de la visió progressista i social de l'esport.

Aquesta jornada forma part de l'estratègia iniciada amb la creació del Fòrum de L´ESPORT. Representa una iniciativa oberta i participativa del PSPV-PSOE on els objectius principals són, entre altres:
-       Facilitar la participació dels ciutadans a través d'una plataforma de debat i reflexió que té com a objectiu, millorar el desenvolupament en l'àmbit de l'esport i l´activitat física.
-       Obrir l'estructura política del PSPV-PSOE a la societat, recollir les propostes i opinions dels ciutadans, els valors que ens'uneixen.
-       Presentar alternatives a les necessitats i reptes en el camp de l'activitat física i l´esport. En aquesta ocasió, el contingut de la jornada es refereix a la ciutat de Valencia i la seva oportunitat està justificada per la proximitat de les eleccions locals.

El PSPV-PSOE planteja una clara alternativa a l'actual política esportiva del govern local. Una alternativa que té com a referencia "una visió social de l'esport": l´esport com un element de cohesió, facilitador del benestar, factor fonamental de l'educació i salut de les persones.

El PSPV-PSOE es compromet a respondre, com a organització política, als nous reptes que planteja la societat actual: la sostenibilitat de les estructures de l'esport (clubs, federacions esportives, escoles, etc.); la consolidació de l'esport a l'escola; la generalització del paradigma de l'esport salut; la protecció i l'extensió dels drets dels atletes; l'explotació de les possibilitats de l'esport a l'economia (indústria, Turisme, serveis, etc.).

Per a debatre, reflexionar i recollir propostes relacionades amb l'esport a la ciutat de Valencia, fem una crida a la societat valenciana, el teixit esportiu de la ciutat, per contrastar la nostra visió social de l'esport i reforçar els valors que ens uneixen, també en l'esport.

Participa!


PROGRAMA:
HORARI

PONENT
19.00 – 19.30
Acreditacions

19.30
Presentació de la Jornada
Joan Calabuig (Aspirant del PSPV-PSOE a la Alcaldia de València)
19.45

1er Diàleg: La situació de l´esport a la ciudad de Valencia.

2º Diàleg: ¿Quin esport volem per a la nostra ciutat?



DEBAT OBERT
Moderador: Daniel Adell


Intervé: Francisco Orts

20.45
Claussura de la jornada
Jeannette Segarra (Scta. General Forum de l´Esport)



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog